Σκουφά 11, Κολωνάκι , Αθήνα , 10673

210-9510006

6972802636 , 6975406106

marketing@otaexpo.gr

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

OTA EXPO / ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

Πρόκειται για τη πρώτη και μεγαλύτερη διαδραστική Έκθεση που λαμβάνει χώρα στη Ελλάδα και αφορά όλα τα σημαντικά θέματα – προκλήσεις που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η έκθεση στοχεύει στην προβολή της εικόνας και των έργων των Δήμων, στην προώθηση και ανταλλαγή γνώσης, τεχνογνωσίας και καινοτομίας, στην δικτύωση, ενημέρωση για όλες τις νέες προκλήσεις, ζητήματα που έφερε ο νέος νόμος για τους ΟΤΑ (Ν5056/2023).

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές, εκπρόσωποι της κυβέρνησης (Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων), αιρετοί και τεχνοκράτες (Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Γενικοί Γραμματείς και Ειδικοί Σύµβουλοι), εκπρόσωποι Πανεπιστημίων (Πρυτάνεις, Καθηγητές µε συναφείς αρµοδιότητες µε τους ΟΤΑ), καθώς και εκπρόσωποι δήμων ευρωπαϊκών πόλεων, που ξεχώρισαν µε τις πολιτικές και τις δράσεις τους.

Όλοι οι φορείς Γενικής και Κεντρικής Κυβέρνησης, θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο κατά τη διάρκεια της Έκθεσης και θα έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονα, να αποτελέσουν μέλη του πρώτου Συνεργατικού Σχηματισμού (Cluster) Τοπικής Αυτοδιοίκησης Εθνικής Εμβέλειας, με σκοπό τη διασφάλιση χρηματοδότησης σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Στην Έκθεση θα περιλαμβάνεται ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, ομιλιών, παρουσιάσεων, συζητήσεων «στρογγυλής τραπέζης» και εργαστηρίων.

Λαμβάνει χώρα σε έναν χώρο 12.000+ m2, ιδανικό για να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.